Kráľovský štart na Kráľovskom behu

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=“3176″ img_size=“full“ alignment=“center“ lazy_loading=“true“][ultimate_spacer height=“40″][vc_column_text]Hoci Zber medailí sme odštartovali už skôr, až tento víkend náš tím absolvoval prvý klasický beh.

Prvá prázdninová a sviatočná nedeľa bola veľkou oslavou pre bežeckú komunitu. Jeden z prvých klasických behov, ktoré pomaly ale isto striedajú tie virtuálne, mal už tradične výbornú atmosféru. Čísla na teplomery atakovali tropické hodnoty, počet bežcov dosiahol účastnícky rekord a sme radi, že k tejto krásnej bilancii mohli prispieť aj zberači medailí.

Tímový výlet

Farby Radaru v nedeľu hájilo celkom 23 bežcov. Dopriali sme si spomienku na školské výlety a do Kráľovej pri Senci sme sa priviezli takmer všetci spolu v jednom minibuse. Po našom príchode už boli prípravy na štart v plnom prúde, bežci si pripevňovali štartovné čísla, pomaly sa rozcvičovali a určite sa všetci tešili na pocit, kedy medailu dostanú na krk a nenájdu si ju v poštovej schránke. Krátko pred desiatou hodinou sa všetci bežci aj naši zberači odobrali na štart, v sprievode energickej hudby a povzbudivých slov moderátora.

Veľká atmosféra „malých“ behov

Každé bežecké podujatie má svoju jedinečnú atmosféru. Aj preteky, na ktorých sa zúčastní niekoľko tisícov bežcov, ale aj takéto, menšie, ktoré sa konajú v malých mestečkách a sú súčasťou životov domácich obyvateľov. Kráľovský beh tento rok odštartoval už svoj siedmy ročník a miestni si ho užívajú, sami sa zapájajú a bežcov na trati povzbudzujú. Presne to je dôvod, pre ktorý vás na menších pretekoch pravidelne osviežujú záhradné hadice, alebo vás domáci ponúknu pivečkom.

Prvá bedňa doma

Trať nebola náročná, snáď jediná skutočnosť, ktorá beh komplikovala všetkým, bola vysoká teplota, horúce slniečko a obloha bez jediného obláčika. Napriek tomu sa všetci dostali šťastlivo do cieľa a vybojovali si tak zaslúženú medailu. Tí, ktorí boli rýchlejší ako väčšina bežcov si vybojovali aj umiestnenie na stupni víťazov. Sme nadšení a hrdí, že medzi nimi bola aj jedna naša zberačka Magdaléna Bartková, ktorá sa vo svojej kategórii umiestnila na krásnom druhom mieste. Blahoželáme! Po odovzdaní cien sme mali za sebou krásne spoločné predpoludnie, ktoré miestami pripomínalo rodinný piknik. Kráľovú pri Senci a siedmy ročník Kráľovského behu sme opúšťali s príjemnými zážitkami a veríme, že sa sem ešte vrátime.

Najbližšie nás čaká druhý diel Letnej série ČSOB Marathonu, ktorý sa bude konať už 11.7. na dostihovej dráhe v Petržalke.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][ultimate_spacer height=“40″][dt_gallery_masonry mode=“grid“ image_sizing=“resize“ resized_image_dimensions=“4×3″ image_border_radius=“0px“ project_icon_border_width=“0px“ include=“3199,3200,3201,3203,3204,3205,3206″][ultimate_spacer height=“40″][vc_separator style=“shadow“ border_width=“3″ el_width=“80″][ultimate_spacer height=“40″][vc_raw_html]JTNDZGl2JTIwY2xhc3MlM0QlMjJmYi1jb21tZW50cyUyMiUyMGRhdGEtaHJlZiUzRCUyMmh0dHBzJTNBJTJGJTJGd3d3LmZhY2Vib29rLmNvbSUyRm1hZ2F6aW5yYWRhciUyMiUyMGRhdGEtbnVtcG9zdHMlM0QlMjI1JTIyJTIwZGF0YS13aWR0aCUzRCUyMjcwMCUyMiUzRSUzQyUyRmRpdiUzRQ==[/vc_raw_html][/vc_column][vc_column][/vc_column][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]

Zdieľajte článok na sociálne siete