Telekom Night Run 2020

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=“3182″ img_size=“full“ alignment=“center“ lazy_loading=“true“][ultimate_spacer height=“40″][vc_column_text]

  1. ročník Telekom Night Run odštartujeme 10. októbra.

Obľúbený beh večernou Bratislavou – Telekom Night Run (10km) – sa dočká svojho 12. ročníka. V sobotu 10.10.2020 tak jedno z najatraktívnejších bežeckých podujatí na Slovensku uzavrie symbolicky trilógiu nočných behov organizovaných Bratislava Marathon Team (okrem Bratislavy ešte na Donovaloch a Štrbskom Plese). Registrácia na nočné preteky bola spustená 1. júla a počas troch mesiacov sa záujemcovia môžu registrovať na stránkach www.bratislavamarathon.com alebo na www.predpredaj.sk. Navyše, skorá registrácia sa prvým 2000 prihláseným oplatí. Štartovať budú za zvýhodnenú cenu.

Podujatie bude tiež súčasťou Slovenského bežeckého pohára organizovaného Slovenským atletickým zväzom, čo určite zvýši už tak vysokú športovú úroveň akcie. Medzi víťazmi posledných dvoch ročníkov nájdeme najlepších slovenských bežcov a bežkyne – Tibora Sahajdu, Veroniku Zrastákovú a Silviu Valovú. V predvečer hlavného 10-kilometrového behu sa uskutoční beh pre mladších športovcov s novým názvom – „ŤUKI detský večerný beh“. Obľúbená postavička ŤUKI rozbehá opäť stovky detí, ktoré sa rovnako ako dospelí môžu tešiť aj na krásnu medailu a netradičnú večernú bežeckú atmosféru.

TELEKOM POKRAČUJE V ZELENOM KONCEPTE Už skoro dekádu je generálnym partnerom podujatia spoločnosť Slovak Telekom. „V zelenom koncepte, ktorý sme verejnosti predstavili minulý rok, pokračujeme naďalej. Aby sme netvorili zbytočný odpad, zbavili sme sa akejkoľvek papierovej formy registrácie a všetky podstatné informácie k behu posielame len v online podobe prípadne si ich bežci nájdu v Telekom Night Run aplikácii. Štartové číslo bežcom odovzdáme v obálke z recyklovateľného papiera, využijeme elektromobily a bicykle ako sprievodné vozidlá a na občerstvovačke na trati poslúžia poháre vyrobené z recyklovateľného papiera. V spolupráci so spoločnosťou OLO budú na trati aj v cieľovom koridore rozmiestnené nádoby na separáciu odpadu,“ predstavila tohtoročný zelený koncept Petra Hrnčiarová, sr. špecialista marketingovej komunikácie Telekom a k aktuálnemu ročníku behu dodala: “

Pre všetkých účastníkov behu máme pripravené atraktívne súťaže na sociálnych sieťach, motivačný systém počas prípravných tréningov s možnosťou výhry športových hodiniek Samsung Galaxy Watch Active 2, tréningové plány rôznych úrovní od Romany Komarňanskej ako aj novinky, ktoré odhalíme neskôr. Veríme, že sa nám spolu s organizátormi behu podarí opäť pripraviť atraktívne podujatie, ktoré bude navyše ohľaduplné k životnému prostrediu a trvalo udržateľné“, informovala Petra Hrnčiarová, sr. špecialista marketingovej komunikácie Telekom.

Riaditeľ Bratislava Marathon Peter Pukalovič k podujatiu povedal: „Telekom Night Run je popredným a zároveň najväčším nočným behom organizovaným na Slovensku. Pre mnohých bežcov je to každoročne malý bežecký sviatok, bez ktorého si to ani my v Bratislava Marathon Team nevieme predstaviť. A preto sme veľmi radi, že v tejto neľahkej dobe s nami náš generálny partner Slovak Telekom naďalej pokračuje a bežci sa tak môžu tešiť na množstvo aktivít, ktoré sme spoločne pripravili. Jednou z nich sú napríklad štvrtkové súťaže, ktoré budú od augusta prebiehať na facebookovom evente 12. Telekom Night Run 2020. Bežci tak môžu vyhrať štartovné, oficiálne eventové tričko a čelenku od značky Abraka – vyrobenú z recyklovateľných plastov“.

Štart behov bude posunutý na skorší čas vzhľadom na netradičný októbrový termín, detské behy aj hlavný beh budú štartovať po 18:00 hod a pobeží sa vo viacerých vlnových štartoch tak, aby boli dodržané aktuálne epidemiologické a hygienické opatrenia. Detailné informácie zverejnia organizátori počas letných mesiacov. Je dôležité, aby účastníci pri prihlasovaní sa dôsledne vypĺňali svoj cieľový – dobehový čas. PLOGGING RUN Každý, kto bude mať záujem pripraviť sa na podujatie počas letných a jesenných mesiacov v bežeckej skupine a užiť si netradičné tréningy a súťaže o zaujímavé ceny, môže sa každý utorok od 14. júla zapojiť do organizovaných tréningov. A keďže Telekom Night Run má silný ekologický prístup, dva z tréningov sa budú realizovať formou “Plogging runu”, kedy okrem behu bežci aj vyčistia bežeckú trasu od odpadkov.

Nový partner série nočných behov – športová značka ALPINE PRO si pripravila pre bežcov zaujímavé eventové tričko, ktoré si môžu bežci zakúpiť už pri registrácii, v hodnote 15 €. „ALPINE PRO je aktívnou športovou značkou, ktorá dlhodobo podporuje profesionálnych ale aj amatérskych športovcov, ktorí sa aj reálne podieľajú na vývoji našich výrobkov. Sme preto veľmi radi, že sa môžeme spojiť s významnými športovými podujatiami určenými pre širokú verejnosť a priniesť tak aj našu kolekciu PERFORMANCE aktívnym ľudom. ALPINE PRO nie je len o outdoore ale aj o behu, cyklistike a voľnočasových aktivitách. Preto je spojenie s Telekom Night Run to pravé pre nás a našu značku. Je to spojenie športu, dobrej nálady, priateľstva a rodinnej atmosféry. Presne ako značka ALPINE PRO. Zažite beh s nami!,“ teší sa zo spolupráce Peter Hamaj, marketing manager ALPINE PRO SR.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][ultimate_spacer height=“40″][vc_separator style=“shadow“ border_width=“3″ el_width=“80″][ultimate_spacer height=“40″][vc_raw_html]JTNDZGl2JTIwY2xhc3MlM0QlMjJmYi1jb21tZW50cyUyMiUyMGRhdGEtaHJlZiUzRCUyMmh0dHBzJTNBJTJGJTJGd3d3LmZhY2Vib29rLmNvbSUyRm1hZ2F6aW5yYWRhciUyMiUyMGRhdGEtbnVtcG9zdHMlM0QlMjI1JTIyJTIwZGF0YS13aWR0aCUzRCUyMjcwMCUyMiUzRSUzQyUyRmRpdiUzRQ==[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row]

Zdieľajte článok na sociálne siete