Podporte behom dobrú vec

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=“3464″ img_size=“full“ alignment=“center“ lazy_loading=“true“][ultimate_spacer height=“40″][vc_column_text]‪V sobotu 12. 9. 2020‪ sa bude v bratislavskej časti Ružinov konať športovo-benefičné podujatie s názvom Ružinovský kolotoč. Hlavným cieľom tohto podujatia je pomôcť Dominikovi Rajnincovi, ktorý je členom APPA – Asociácia pomoci postihnutým.

Polovica sumy za štartovné je určená na kúpu mechanickej rampy na nakladanie invalidného vozíka do automobilu a druhá polovica na organizáciu podujatia. Všetci účastníci behu dostanú výnimočné medaily vyrobené z použitých plechoviek, ktoré pripraví Dominikova teta Denisa Bizoňová. Organizátori sľubujú veľmi zaujímavý sprievodný program a veľa zábavy aj pre najmenších účastníkov. Tak neváhajte a príďte podporiť túto skvelú myšlienku – či ako bežci, alebo ako návštevníci.

Prihlasovanie na 2. Ročník Ružinovského kolotoču je už v plnom prúde, viac informácií nájdete na stránke www.ruzinovskykolotoc.sk.[/vc_column_text][ultimate_spacer height=“40″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator style=“shadow“ border_width=“3″ el_width=“80″][ultimate_spacer height=“40″][vc_raw_html]JTNDZGl2JTIwY2xhc3MlM0QlMjJmYi1jb21tZW50cyUyMiUyMGRhdGEtaHJlZiUzRCUyMmh0dHBzJTNBJTJGJTJGd3d3LmZhY2Vib29rLmNvbSUyRm1hZ2F6aW5yYWRhciUyMiUyMGRhdGEtbnVtcG9zdHMlM0QlMjI1JTIyJTIwZGF0YS13aWR0aCUzRCUyMjcwMCUyMiUzRSUzQyUyRmRpdiUzRQ==[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row]

Zdieľajte článok na sociálne siete