On-line servis bicyklov

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=“3482″ img_size=“full“ alignment=“center“ lazy_loading=“true“][ultimate_spacer height=“40″][vc_column_text]Obchodov pre cyklistov je veľa, nie všetky však poskytujú rovnaké služby.

Pátrali sme po takých, ktoré nie sú samozrejmosťou v každej predajni a dokážu cyklistickým nadšencom do značnej miery pomôcť. Hovoriť budeme o službe, ktorú ocenia najmä tí, ktorým je rýchlosť vlastná aj po zosadnutí z bicykla. Rýchle životné tempo nás často núti niektoré veci odkladať, presúvať na neurčito alebo ich ignorovať, čo so sebou môže niesť isté riziká. Platí to aj vtedy, keď váš bicykel potrebuje servis. Ak nemáte čas ho odniesť, riešiť jeho odvoz tam a späť alebo sú termíny v servisoch plné a vy nemáte čas donekonečna im vyvolávať, túto službu určite oceníte.

Ako to funguje?

Online servis bicyklov a elektrobicyklov ponúka predajňa Najšport, ktorú nájdete v Ružinove na Galvaniho ulici 2/A. Ak potrebujete základný alebo kompletný servis, nastavenie bicykla, výmenu niektorých komponentov alebo čokoľvek iné v rámci servisu, stačí to spísať a kontaktovať predajňu. Objednávky na online servis prijímajú online (e-shop na www.najsport.sk ), kontaktným formulárom, e-mailom na info@najsport.sk alebo telefonicky: +421 919 066 704. Funguje to tak, že po potvrdení objednávky pracovníci predajne bicykel vyzdvihnú na vami zvolenej adrese v dohodnutom čase a po vykonaní želaného servisu a jeho uhradení vám ho privezú aj späť. Službu je možné využiť v rámci celej Bratislavy (maximálne 30 km od hlavného mesta) a v predajni Najšport sú schopní ju zabezpečiť už do 24 hodín (záleží od skladovej dostupnosti náhradného dielu, náročnosti servisného úkonu a množstva servisov v daný deň).

Ďalšie služby

Okrem toho vo veľkorysom priestore predajne nájdete, samozrejme, široké portfólio cyklistických potrieb, bicyklov a elektorobicyklov. V prípade, že nad kúpou neuvažujete, k dispozícii je tu pre vás požičovňa, z ktorej môžete tiež odísť na bicykli či elektrobicykli, zapožičať si nosiče alebo dokonca vyskúšať kvalitnýbezpečný cyklovozík pre vaše deti. Konečne sa nebudete musieť obmedzovať a budete môcť vyraziť na cyklovýlet spolu s deťmi. Jeho požičanie je ideálnym riešením v prípade, že uvažujete nad kúpou a chcete si ho najprv vyskúšať. V predajni Najšport však nájdete aj zaujímavé služby pre milovníkov lyžovania, akou je testovanie lyží a lyžiarsky trenažér, o ktorom vám viac napíšeme v ďalšom článku.[/vc_column_text][ultimate_spacer height=“40″][ultimate_spacer height=“40″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator style=“shadow“ border_width=“3″ el_width=“80″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]

Zdieľajte článok na sociálne siete