Zber medailí 2020 pozná svojich víťazov

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=“3531″ img_size=“full“ alignment=“center“ lazy_loading=“true“][ultimate_spacer height=“40″][vc_column_text]Rok 2020 sa pomaly chýli ku koncu a s ním aj veľmi neštandardná bežecká sezóna. Mnohé z bežeckých podujatí museli ich organizátori presunúť či dokonca zrušiť a mnohé z nich sa presunuli do virtuálneho sveta.

Preteky, ktoré si odbehne každý sám a medaila, ktorá čaká bežcov v poštovej schránke, je však len slabou náhradou krásnej atmosféry klasických behov. Spoločnej rozcvičky, spoločného štartu a spoločného dobiehania do cieľa, v ktorom každý dostane medailu priamo na krk.

Tento rok bol v mnohom iný. Pri bežeckých, ale aj ďalších športových, hudobných či kultúrnych podujatiach tento raz ani náhodou nešlo o prekonávanie rekordov v počte účastníkov, pretože obrovskou výzvou bolo už to, aby sa ich vôbec podarilo uskutočniť a udržať tak ich tradíciu.

Výnimkou nebol ani náš Zber medailí. Hoci plány na začiatku roka boli veľké, marec cez ne urobil obrovský škrt a so zvyšujúcim sa počtom zrušených bežeckých podujatí, to nevyzeralo ružovo ani so zbieraním medailí. S blížiacim sa letom a zlepšujúcou sa situáciou však svitla nádej aj nám a s prvými klasickými pretekmi sa tím zberačov medailí rozbehol v ústrety netradičnej bežeckej sezóne.

Napriek všetkému, čo ju negatívne ovplyvnilo, napriek všetkému, na čo sme si museli zvykať, napriek všetkému, čo pre bežcov a organizátorov bolo náročné, náš tím zažil skutočne krásnu bežeckú sezónu. Naplno sme využili letné mesiace, počas ktorých sa situácia natoľko zlepšila, že sme mohli spoločne stáť na štarte a spoločne si blahoželať v cieli.

Jeseň však, bohužiaľ, priniesla ďalšie sprísnenie opatrení, rušenie podujatí a hoci sme do poslednej chvíle verili, že to tak nebude, zrušiť sme museli aj slávnostné odovzdávanie cien víťazom Zberu medailí 2020.

Nakoniec sme túto nešťastnú situáciu využili na to, aby bolo vyhodnotenie nielen slávnostné, ale aj vianočné. Dokument, spojený s vyhlásením víťazov sme zverejnili presne na štedrý večer a s mnohými bežcami sme tak strávili spoločné Vianoce.

Teraz si ho môžete vychutnať aj vy! Ešte raz blahoželáme víťazom, ktorými sa stali: v kategórii žien Jana Pavlovová, Magdaléna Bartková a Eva Mravec Chrenková, v kategórii mužov Jozef Pavlov, Andrej Tarkoš a Ján Jaroš a titul najlepšieho detského zberača získal Jozef Pavlov ml.

(Článok pokračuje pod galériou)[/vc_column_text][ultimate_spacer height=“40″][dt_media_gallery_carousel image_border_radius=“0px“ project_icon_border_width=“0px“ arrow_bg_width=“36x“ arrow_border_width=“0px“ r_arrow_icon_paddings=“0px 0px 0px 0px“ r_arrow_v_offset=“0px“ l_arrow_icon_paddings=“0px 0px 0px 0px“ l_arrow_v_offset=“0px“ include=“3542,3547,3533,3535,3541,3546,3545,3544,3543,3540,3539,3538,3537,3534,3532,3536,3530″][ultimate_spacer height=“40″][vc_column_text]Pozrite si dokument, v ktorom sa môžete tešiť na spomienku na bežeckú sezónu 2020, predstavenie a ocenenie našich víťazov, pohľad do zákulisia nášho bežeckého tímu, veselý workshop o pečení slávnych koláčikov pre zberačov a tiež niekoľko špeciálnych pozdravov od špeciálnych hostí!

Ako celej bežeckej sezóne, ani nášmu vianočnému programu nechýba trochu drámy, ale hlavne veľa pozitívnej energie a radosti zo športu.

Ďakujeme všetkým partnerom, čo Zber medailí podporili, najmä hlavnému partnerovi, ktorým je Fitinn, ktorý venoval hlavné ceny pre víťazov.

Odovzdaním cien sme síce ukončili náš Zber medailí 2020, ale beháme ďalej a veríme, že nás čaká krásna bežecká sezóna 2021.[/vc_column_text][ultimate_spacer height=“40″][vc_video link=“https://www.youtube.com/watch?v=BAq6O0gTOig&t=623s“ title=“Zber medailí Finále“][ultimate_spacer height=“40″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator style=“shadow“ border_width=“3″ el_width=“80″][/vc_column][vc_column][/vc_column][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]

Zdieľajte článok na sociálne siete