O Radare

História

Prvé vydanie Radaru uzrelo svetlo sveta v septembri 2012 v čase, kedy sa všade hovorilo o konci sveta, ktorý predpovedal majský kalendár. Pre Radar to však bol začiatok už takmer desať ročnej cesty. Za ten čas sa na jeho titulkách vystriedali desiatky známych tvárí väčšinou zo Slovenska, ale aj zo zahraničia. Radar priniesol množstvo rozhovorov, zaujímavých článkov, rubrík, poradní s odborníkmi a spustil tiež niekoľko projektov, svojich aktivít a kampaní.

Náš tím

Počas prvého roka vznikol radarácky redakčný tím v zložení Jaroslava Mareková (šéfredaktorka), Tomáš Turzo (grafik), Zuzka Mičáňová (jazyková korektúra), Michal Belan a Richard Pivák (distribúcia a najrôznejšia pomoc pri všetkých našich projektoch). Niekoľko rokov sme s spolu oslavovali naše narodeniny Magazín RADAR: Naše narodeniny! – YouTube oslavovali sme spolu Vianoce Prajeme vám veselé Vianoce 🙂 – YouTube a dopracovali sme sa až k prvému veľkému jubileu Naše narodeniny – YouTube.

Zber medailí

V roku 2018 Radar nasmeroval svoje pôsobenia viac do sveta športu a spustil projekt Zber medailí Zber Medailí 2018 – YouTube. O jeho histórii si prečítajte viac História Zberu medailí – Zbermedaili. Sme radi, že v roku 2022 spoločne spustíme už piaty ročník tohto úspešného športového projektu.

                          

Ak máte záujem o spoluprácu s magazínom Radar, podrobné informácie nájdete v našom mediakite tu:

Ak by ste sa radi zapojili a podporili projekt Zber medailí, podrobné informácie nájdete v prezentácii tu:

Všetky doterajšie vydania magazínu Radar od septembra roku 2012, kedy vyšlo prvé číslo, nájdete v našom archíve.

Zdieľajte článok na sociálne siete